Amsterdam

   Amsterdam, faimosul simbol european al spiritului libertin, îmbină armonios cultura, istoria, arta și viața de noapte activă pentru a-ți oferi un sejur de neuitat. Acesta a fost ales drept cel mai vizitat oraș european de către români cu ocazia Revelionului 2018. Unul dintre motive este prețul foarte scăzut pentru această destinație, lunile ianuarie și februarie fiind cele mai indicate din punct de vedere financiar pentru a-ți petrece sejurul în capitala Olandei. În această perioadă poții plăti pentru avion + 2 nopți de cazare la un hotel de 3 stele doar 219 euro de persoană.

   Ce nu trebuie să ratezi dacă mergi în acest oraș? Dacă frigul unei zile de iarnă nu te înspăimântă, noi îți recomandăm să încerci una dintre croazierele pe canalele orașului Amsterdam. Orașul mai este numit și „Veneția nordului”, așadar ai ocazia de a explora mai mult de 100 de kilometri de canale și de a admira panorama orașului Amsterdam.

   Dacă preferi un loc mai ferit de frig, noi îți recomandăm Muzeul de ceară Madame Tussauds, cel mai renumit muzeu de figurine de ceară din lume, unde vei putea admira cele mai renumite staruri internaționale. Alte atracții de top din Amsterdam ar fi Muzeul Național Maritim, Heineken Experience, Casa Anne Frank, Vondelpark, Muzeul Casa Rembrandt, Muzeul Istoric Evreiesc, Muzeul Van Gogh și desigur, cafenelele din Amsterdam renumite pentru preparatele lor.

Mai multe puteti afla si din Vlog-ul nostru : 

Event Details