Budapesta

   Budapesta este un oraș atât de frumos încât a fost denumit ”Perla Dunării”. Vă puteți bucura de priveliștea oferită de fluviu fie alegând una dintre croazierele pe canal, fie alegând să parcurgeți un tur pietonal a zonei centrale. Fiecare din aceste variante vă va oferi imagini senzaționale. De la bordul unei ambarcațiuni vă puteți bucura de priveliștea oferită de celebrele poduri ale Budapestei, cum ar fi Podul Margaret, Erzsbet si Podul cu Lanțuri, și de repere culturale precum Parlamentul și Castelul Buda. Croaziera durează aproximativ 90 de minute, iar prețul acesteia este de 28 euro/ persoana. Dacă preferați o plimbare per pedes, un tur obișnuit durează în jur de 3 ore și vă oferă posibilitatea de a vedea cele mai importante atracții turistice și numeroase situri aflate pe lista Patrimoniului cultural UNESCO, cum ar fi Piața Eroilor sau Castelul Buda, Palatul Regal, Bastionul Pescarilor și Biserica Matyas.

   Budapesta are de oferit o mulțime de atracții turistice, însă trebuie să vorbim și despre localurile unde vă puteți opri după terminarea vizitelor. Recomandările noastre sunt: Cafe New York, Klassz, Cafe Pierrot și Arany Kaviár, unul dintre cele mai exclusiviste restaurante din oraș.

   Așadar, când doriți o escapadă în afară granițelor, Unde Ieșim vă recomandă o destinație la îndemâna tuturor, Budapesta.

Event Details