Cazanele Dunarii

Deși trăim în această țară minunată, de multe ori suntem mai atrași de ce vedem peste granițe. Câți dintre noi am fost măcar o dată atenți la ce avem chiar aici lângă noi? România este țara care le are pe toate și ar trebui să îți faci timp să vizitezi câteva dintre locurile care te vor umple de amintiri frumoase.

Uite un loc pentru tine: Cazanele Dunării. În această parte a țării pare că a fost strânsă toată natura și pusă la un loc. Primăvara sau vara este perfect să faci o mică excursie ca să îți cunoști patria.

Până la Cazane ai timp destul să te încarci cu peisaje de vis. Noi sugerăm Parcul Național Porțile de Fier. Odată ce te-ai decis, este musai să faci o plimbare cu barca pe Dunăre. Unul dintre punctele de pornire este Mânăstirea Mraconia. Poate vrei să arunci o privire. Drumul cu barca posibil să îți arate o impresionantă sculptură în stânca, mai exact statuia lui Decebal, care măsoară în înălțime aproximativ 55 de metri și în lățime 25. Aceasta se află în apropierea Golfului Mraconia. Pe acest frumos traseu, ar mai fi de vizitat Peștera Veterani și Peștera Gura Ponicovei, care este săpată în versantul stâng al Dunării, în Cazanele Mari, Ciucaru Mare.

În această zonă, poți găsi lejer cazare, iar privelișta pe care o vei avea de pe balcon nu se compară cu nimic urban, văzut până acum. Desigur este un loc excelent pentru cei pasionați de pescuit, pentru o o relaxare completă în brațele naturii. Pe durata plimbărilor, vei afla și date istorice interesante, pe care ghizii ți le vor spune cu plăcere.

Mai multe puteti afla si din Vlog-ul nostru : 

Nu uita! România este țara ta! România este frumoasă!

Event Details