Cluj

 Știm că râvnești la Bahamas și Dubai, dar noi vrem să îți amintim că România este o țară de vis și fiindcă îți este mai la îndemână, ar trebui să îți faci timp pentru câte o excursie din când în când.
 Unul dintre orașele cu un mare trafic turistic este medievalul Cluj. Este perfect atunci când aglomerația capitalei te-a amețit de tot. Clujul este genul de oraș în care îți poți trage sufletul. Desigur, odată ajuns în Cluj te vei crede în total alt film, unul de duminică seară.
Acum să vedem ce putem vizita în Cluj?
În primul rând, urcă până la Cetățuia dacă vrei să ai pentru un moment Clujul la picioare. Acolo se găsește și hotelul Belvedere și câteva cafenele dacă vrei puțină hidratare.
Un alt obiectiv este Piața Unirii, care nu are cum să treacă neobservată. Ea este chiar în centrul orașului.
De asemenea, pentru iubitorii de natură, avem Grădina Botanică și Parcul Central (nu uita să verifici vremea înainte). Acum dacă tot ai decis să mergi în Cluj, ce spui de puțină cultură? Pentru asta existăTeatru Național și Opera Română. Dacă tu credeai că nu este foarte mare Clujul, te invităm pe Feleac să îl poți vedea de sus în toată splendoarea lui (notă: seara este mai frumos) Acestea sunt doar câteva sugestii, dar nu uita că străzile Clujului sunt genul de străzi care merg luate la pas!

Mai multe informații puteți afla din Vlog-ul nostru :

Să ne spui cum a fost!

Event Details