Maroc

   Printre sugestiile noastre de călătorie, se numără și Maroc, o țară din Africa de Nord.Nu știm dacă există persoane care nu îți doresc să călătorească. Credem noi că să ai posibilitatea să călătorești este una dintre cele mai mari bucurii. Să vezi lumea este într-adevăr o mare bogăție, să cunoști culturi, să vezi monumente istorice sau peisaje pe care de obicei le pui ca imagini de fundal, să cunoști oameni diferiți și să vezi cum trăiesc este, cu siguranță, un lucru care trebuie făcut în viață.

   De ce Maroc? Pentru că atunci când veți ajunge în aeroport, veți fi loviți de un mare val cultural. Tot ce mișcă sau stă pe loc din această țară este condus de tradiție. Locuitorii acestei țări au crescut iubindu-și țara și obiceiurile, de aceea sunt destul de stricți când vine vorba de vestimentație, spre exemplu (ai grijă deci ce haine pui în valiză). Aceasta este și frumusețea Marocului, să poți observa oameni și locuri care nu au absolut nimic în comun cu locul tău natal.

   Sunt multe lucruri de vizitat în Maroc, unul dintre ele fiind orașul Rabat, capitala și de asemenea mai este Marrakesh, un oraș cu foarte multe obiective turistice, precum: Piața Djeema El Fna, Mormintele Salaadine, școala islamică Madrasa Ben Youssef, Palatul Bahia etc.

   Dacă ești interesat de cultura marocană, poți căuta bilete de avion din timp pentru a fi mai accesibile ca și preț sau poți căuta city break-uri. Ai mai jos câteva sugestii de paginii:

https://www.momondo.ro/

https://travelator.ro/

https://www.vola.ro/

Mai multe puteti afla si din Vlog-ul nostru :

Event Details