Roma

    Situat pe 7 coline, Roma atrage prin ambientul romantic oferit de monumente istorice și comori ale unui trecut grandios. Roma este reședința Vaticanului și a fost de-a lungul anilor un centru al puterii, culturii și religiei, leagănul uneia dintre cele mai importante civilizații din lume. În același timp, este un oraș cosmopolit și modern de unde poți lua pulsul modei, artei și a culturii contemporane.
    Colosseumul, cel mai impresionant monument al Romei nu trebuie ratat sub nicio formă. Plimbă-te prin locul unde odinioară se luptau cei mai curajoși gladiatori ai Romei și admiră această construcție magnifică. Alte atracții turistice pe care nu le poți rata sunt Fontana di Trevi, Vaticanul, Basilica San Pietro și Forumul Roman.
Noaptea poți explora partea întunecată a Romei printr-un tur tematic. Nu mulți știu poveștile și legendele înfricoșătoare ale orașului etern. O să vizitezi monumentele istorice ale orașului, dar acestea nu vor fi însoțite de legende eroice, ci de istorisiri ce o să-ți provoace fiori pe șira spinării. Nu rata acest tur original care durează 90 de minute, iar prețul este de 34 euro/ persoana. Tot ce trebuie să faci este să te urci în mașină, pentru că după cum bine știi, toate drumurile duc la Roma.

Mai multe puteti afla si din Vlog-ul nostru : 

Event Details