Thailanda

Thailanda este una dintre cele care nu are nevoie de prea mult pentru a te convinge. Noi credem că face parte din “to do list-ul călătoriilor”. Acest loc se află ăn Asia de Nord și în ultimul timp a devenit o curiozitate pentru mulți pasionați de călătorie.

Acest loc minunat este Thailanda și este o țară în care natura își arată frumusețea și își lasă amprenta în fiecare colț. Avem câteva ponturi despre locurile pe care noi credem că ar trebui să le vizitezi. Unul dintre ele se numește Phanon Rung și este un must, mai ales dacă ești un admirator al arhitecturii. Acest loc se află în Nord-Estul Thailandei, mai exact este situat pe un vulcan stins. Phanon rung este un templu hindu. Datorită poziției sale spre est, acesta are 4 perioade pe an în care soarele strălucește concomitent prin cele 15 uși ale sanctuarelor. În jurul lunii aprilie, localnicii sărbătoresc festivalul Phanon Rung.

Alt punct care atrage atenția turiștilor este Chiang Rai, cel mai nordic oraș din Thailanda. Acesta este principalul punct comercial. Fiind mărginit de granițele Thailandei este și foarte vizitat, în special noaptea când toate atracțiile prind viață.

Pentru iubitorii de nisip, Thailanda îndeamnă turiștii să aleagă Railay, o mică peninsulă, la care se poate ajunge doar cu barca. Stâncile sunt o mare atracție pentru alpiniști, dar toată peninsula este o atracție în sine, datorită peisajelor amețitoare.

Pentru că natura este cea care ne face de obicei să folosim cuvântul frumos când vorbim despre un loc, pe lista noastră se află și Parcul Național Khao Sok, care este format din junglă, râuri, lacuri. Rezervația găzduiește animale sălbatice, iar parcul pune la dispoziție mai multe rute pe care turiștii sunt liberi să le aleagă. Acest parc este situat în sudul Thailandei.

Orașul Ayuthaya este posibil să devină preferatul vostru. În trecut, acest oraș avea 3 palate, aproximativ 400 de temple, iar în prezent, ruinele sale reprezintă una dintre marile atracții turistice din Thailanda.Ca oricare altă țara, Thailanda are propiul ei oraș cosmopolit și anume capitala acesteia , Bankok. Acest oraș este o împletitură uimitoare între natură și urbanism, te vei lăsa atras de florile tropicale, dar și fascinat de clările tipic thailandeze.

Desigur acestea sunt doar câteva dintre destinațiile care merită a fi vizitate, dar Thailanda are o întreagă listă pentru turiștii ei. Noi te sfătuim să îți petreci cel puțin 10 zile de vacanță aici.

Event Details