La Ciurucuri

Detalii Restaurant
Program de Lucru
  • Luni-Vineri
    10:00 - 00:00
  • Sambata
    10:00 - 00:00
  • Duminica
    10:00 - 00:00

La Ciurucuri este un restaurant unic nu doar în București, ci și în Europa. Acesta este un concept nou, asemănat cu o mașină a timpului ce te întoarce înapoi, în vremurile în care frumosul era mult mai simplu. Restaurantul se situează în apropierea faimosului Parc Cișmigiu, mai precis în Piața Walter Mărăcineanu.

De cum deschizi meniul, originalitatea locului își va spune cuvântul, acesta fiind redactat într-o manieră ce te va duce cu gândul la poveștile lui Creangă. Desigur, nici preparatele nu se lasă mai prejos, fiind preparate într-un mod autentic.

Pe timpul zilei, vă puteți bucura de terasa ce oferă o proveliște minunată asupra Parcului Cișmigiu. Seara, restaurantul prinde viață sub glasul trupelor ce întrețin atmosfera pe vibrații latino americane sau de jazz.

Un produs recomandat însăși de Oana Roman, PR Managereul localului, este reprezentat de pastele Carbonara, gătite în parmezan. Preparatul este gătit chiar în fața clientului, iar procesul este inedit, pastele fiind flambate într-o roată de parmezan. Tot procesul îl puteți găsi în acest video. De asemenea, un preparat pe care nu aveți voie să îl ratați dacă treceți pragul acestui restaurant îl reprezintă coastele de porc în sos barbeque.

Noi cam atât vă putem spune despre La Ciurucuri. Mai departe vă lăsăm pe voi să trageți concluziile din videoclip, sau, și mai bine, mergând acolo.