The Flying Pig

Detalii Restaurant
Program de Lucru
  • Luni-Vineri
    09:00 - 12:00
  • Sambata
    09:00 - 00:00
  • Duminica
    09:00 - 00:00

The Flying Pig nu este un restaurant doar cu mâncare foarte bună, ci și un loc cu o poveste foarte interesantă în spate, dar despre asta veți auzi puțin mai târziu. Restaurantul, sau mai bine zis #FineSwineCantina se află în zona de nord a capitalei, pe strada Barbu Văcărescu, la câteva minute de stația de metrou Aurel Vlaicu, la parterul clădirii Bucharest One.

Spuneam mai devreme despre povestea localului. Încă din nume, curiozitatea ne este stârnită, ca mai apoi să aflăm și povestea care stă la baza numelui, și anume că inițial porcul a fost adus cu avionul în România, urmând să fie degustat. Ideea de la care a pornit totul a fost bineînțeles porcul, un produs consumat de români, cu tradiție în țară, pentru că până la urmă “cea mai bună legumă este porcul” după cum admit cunoscătorii, dar băieții de la Flying Pig s-au gândit să aducă ceva nou și inedit, nu doar altă locație cu mâncare care are la baza carne de porc și atât. Astfel au adus porcul iberic, porcul negru care este originar din Spania și a cărui carne este fragedă, cu un colesterol redus cu o aromă inconfundabilă.

Ei bine, mâncarea nu este tot ce ne-a minunat la Flying Pig, ci și locul în sine și decorul care este parcă desprins dintr-o poveste. Conform spuselor lui Laurențiu Stănescu, unul dintre proprietarii restaurantului,  ceea ce a vrut sa creeze este senzația unei taverne în oraș cu elemente în principiu naturale, care împreună cu mâncarea să transforme locul într-o #FineSwineCantina, lucru ce din punctul nostru de vedere le-a și ieșit.

În concluzie dacă vreți ca săptămâna aceasta să mâncați într-un loc în care veți dori să vă întoarceți fără niciun dubiu și să savurați ceva delicious într-un cadru spectaculos, vă recomandăm cu drag The Flying Pig.  Pentru a vă convinge, vă poftim să vă uitați și la vlog-ul nostru:

Stay tuned pentru că urmează și alte episoade. Pe data viitoare!